Så er der musik til arbejdet igen. Alanis Morissette ligger lige i udkanten af min ectofile smag, men hendes nye, havoc and bright lights, som jeg har lyttet til de sidste par dage, har en fin, lidt mystisk lyd liggende som understrøm til det rockede, bl.a. på ‘Numb’, som her er i en knap så mystisk, men til gengæld dynamisk live-udgave:

Cat Powers længe ventede album Sun udkommer 4. september og kan i disse dage høres på NPR First Listen. Og ellers er der en lille smagsprøve her:

Apropos længe ventet kunne jeg nu rigtig godt tænke mig en opfølger til Glassers debut Ring fra 2010, men det er der vist desværre ingen forlydender om. I disse dage må vi nøjes med et kuriosum – man får lejlighed til at høre Glasser/Cameron Mesirow bruge stemmen på en ganske anden måde, når hun her synger med på et 80’er-Spandau Ballet-agtigt nummer med Oxford-bandet Chad Valley:

Chad Valley – Fall 4 U